Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Gerard Jităreanu, potenţial viitor secretar de stat pentru cercetare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

„Rectorul Universitatii de Agronomie, Gerard Jitareanu, va fi secretar de stat la Ministerul Invatamintului. A acceptat. Se va ocupa de Cercetare. Este o decizie luata deja. S-a discutat si cu ministrul Ecaterina Andronescu. De acum urmeaza procedurile de numire”, a declarat primarul Gheorghe Nichita, seful filialei judetene a PSD.
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/secretarii_de_stat_din_iasi_au_iesit_la_incalzire_169800.html

La Cercetare, ministrul Educaţiei spune că îl va instala pe Gerard Jităreanu, rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi. La Învăţământul preuniversitar şi la cel superior încă nu au fost desemaţi noii secretari de stat, însă ministrul Educaţiei spune că, “fiind domenii destul de delicate şi dacă nu se va găsi un om bun pentru una dintre ele, îmi voi asuma eu responsabilitatea şi nu voi avea un secretar de stat”.

http://www.cotidianul.ro/consiliera_lui_hardau_secretar_de_stat_la_educatie-69969.html

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.