Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Bugetul cercetării a fost adoptat de Parlament în forma propusă de comisiile de buget

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Puteţi vedea la http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.ram?rmfile=2009/20090219.rm , începând cu ora 9:58 din film, adoptarea bugetului Ministerului Educaţiei şi Cercetării. După intervenţia d-nei Andronescu şi d-lui Tăriceanu, urmează adoptarea amendamentelor admise de comisiile de finanţe bănci. Numerele de amendamente admise la care se face referire în şedinţă sunt cele de la http://www.cdep.ro/proiecte/2009/000/40/4/rp44_anx1.pdf . Toate amendamentele admise de comisii, care au crescut bugetul cercetării faţă de proiectul elaborat de guvern, au fost adoptate în unanimitate şi de Parlament.

La ora 10:16 puteţi vedea argumentarea unui amendament pentru o creştere la 0,5% din PIB a bugetului cercetării, susţinut de senatorul Nicolae Robu (PNL). Argumentarea susţinerii amendamentului este similară cu cea din scrisoarea trimisă Parlamentului de asociaţia Ad Astra. Acest amendament a fost respins.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.