Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

ANCS a ignorat petiţia semnată de peste 3.800 de persoane

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Petiţia pentru rezolvarea unor probleme importante ale cercetării din România, lansată de Ad Astra şi semnată online de peste 3.800 de persoane (https://www.ad-astra.ro/phare/petitie/ ), a fost depusă la ANCS în data de 12 martie 2009, cu nr. de înregistrare 8523.

Cu toate că Ordonanţa 27/2002, aprobată prin Legea 233/2002, prevede că „autorităţile şi instituţiile publice sesizate au obligaţia să comunice petiţionarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiţiei, răspunsul, indiferent dacă soluţia este favorabilă sau nefavorabilă”, ANCS nu a trimis niciun răspuns scris la petiţie, deşi termenul legal a fost depăşit.

Nerespectarea termenelor de soluţionare a petiţiilor constituie abatere disciplinară şi se sancţionează potrivit prevederilor Legii nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici sau, după caz, potrivit legislaţiei muncii.

Vedeţi petiţia:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.