Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Sedinţe publice de monitorizare a proiectelor Idei

In cadrul Programului Idei – Proiecte de Cercetare Exploratorie, CNCSIS-UEFISCSU oraganizeaza sedinte publice de monitorizare a proiectelor aflate in derulare (selectate pentru finantare in urma competitiei din anul 2007).
In aceasta prima runda de monitorizare sunt analizate proiectele care, in urma evaluarii anuale, desfasurate in perioada Ianuarie-Februarie 2009 au primit aprobarea finantarii, pentru anul 2009, cu mentiunea de a fi monitorizate in trimestrul 1 sau trimestrul 2.

La aceste sedinte publice poate participa orice reprezentant al comunitatii stiintifice din Romania interesat de temele abordate. Participarea se face prin transmiterea, cu cel putin 3 zile inainte de desfasurarea sedintei, a unei intentii de participare (prin email) persoanei de contact in functie de temele abordate.

Sedintele de proiect vor avea loc in perioada 24 Iunie – 9 Iulie 2009.

Informatii suplimentare puteti sa gasiti accesand: http://www.cncsis.ro/PN2_idei_2009_sedinte_publice.php