Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Asociaţia Ad Astra susţine nominalizarea lui Daniel Funeriu ca ministru al educaţiei şi cercetării

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Membrii asociaţiei Ad Astra consideră că desemnarea în guvernul Croitoru pentru portofoliul educaţiei şi cercetării a unui ministru cu un parcurs profesional admirabil marchează o schimbare de abordare politică. Dacă până acum, inclusiv în domeniul sensibil al educaţiei şi cercetării, numirea miniştrilor şi a altor factori de decizie din aparatul guvernamental se făcea cel mai adesea respectându-se un criteriu politic, în nominalizarea lui Daniel P. Funeriu primează criteriul competenţei.

Prezenţa în echipa guvernamentală a unor profesionişti capabili de performanţă de vârf indică un gest de maturitate, responsabilitate şi rigoare fără precedent în scena politică românească post-1989. Pentru educaţie şi cercetare, un astfel de gest poate însemna un prim pas spre reorientarea spre calitate şi competenţă. Membrii asociaţiei Ad Astra îşi exprimă speranţa că apelul la profesionişti cu o carieră solidă în domeniul lor de expertiză, similar nominalizării pentru portofoliul educaţiei şi cercetării, va deveni un act de normalitate în politica românească, şi nu doar un eveniment izolat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.