Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Premierul a cerut o creştere a bugetului cercetării

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Daniel Funeriu: „Pe noi ne interesează bineînţeles cifrele absolute. Dacă PIB-ul este mai mare, 6% va fi mai mare. Procentul va fi de 6%. Cum aţi auzit şi ieri în Parlamentul României, preşedintele a menţionat explicit domeniul educaţiei şi cercetării. În discuţiile pe care le-am avut cu ministrul de Finanţe astăzi am înţeles faptul că premierul i-a cerut în mod explicit o creştere a bugetului cercetării, lucru care nu poate decât să mă bucure, iar perseverenţa de care am dat dovadă până acum cu aceste nominalizări succesive, cu acest audieri, cred că este un element care poate să acorde încredere oamenilor şcolii că voi utiliza această calitate pentru a avea cei 6% şi mai ales pentru a-i utiliza cât mai eficient”

http://www.mediafax.ro/social/daniel-funeriu-avizat-de-comisiile-parlamentare-pentru-invatamant-5197008/

Potrivit lui Daniel Funeriu, priorităţile pentru învăţământul universitar constau în diferenţierea misiunii universităţilor, ierarhizarea programelor de studii, dinamizarea recrutării şi a carierelor şi finanţarea multianuală şi de excelenţă.

În domeniul cercetării, Funeriu îşi propune creşterea bugetului, distribuirea fondurilor pe criterii de excelenţă, debirocratizarea procedurilor, stimularea repatrierii diasporei şi realizarea unor ajustări legislative.

http://www.mediafax.ro/social/funeriu-cel-mai-important-este-aplicarea-noii-legi-a-educatiei-5064364

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.