Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

SOFA 2010

Call for Participation

SOFA 2010

International Workshop SOFT COMPUTING APPLICATIONS

July 15-17, 2010

Arad, Romania

http://www.sofa2010.org

SOFA 2009 workshop focuses on theory and application in the field of theoretical and applied computational intelligence and informatics. The aim is to provide platform for scientist, teachers, researchers and students as well to publish their papers and discuss the results. SOFA encourages the scientific communication and collaboration among IEEE members.

Information on the conference program and registration is available at: http://www.sofa2010.org

The SOFA 2010 organization committee looks forward to seeing you in Arad – Romania!