Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Call for papers – JSRI – Church-State Relations in Different European Countries. Case Studies and Debates

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Revista Journal for the Study of Religions and Ideologies solicită articole pentru numerele ce urmează a fi publicate în anul 2011.
Primul număr special are tema Church-State Relations in Different European Countries. Case Studies and Debates at the Beginning of the Third Millenium (data limită: 1 august 2010)

JSRI este o revistă de studii religioase care încurajează abordarea interdisciplinară a temelor, din prisma următoarelor domenii: filosofia religiilor, etică, filosofie politică și științe politice, antropologie, sociologie, dialog interreligios și teoriile comunicării. Toate articolele trebuie să exploreze dimensiunea religioasă a problemei abordate.

JSRI este o publicație on-line editată de SCIRI (Seminarul de Cercetare Interdisciplinară a Religiilor și Ideologiilor – http://sciri.wordpress.com) și de SACRI (Societatea Academică de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor – www.sacri.ro). Este o publicație academică peer-review ce se adresează profesorilor și tinerilor cercetători interesați de studierea religiilor și ideologiilor.

JSRI este indexată în ISI Web of Science, Arts& Humanities Citation Index, SCOPUS, Pro-Quest, EBSCO, DOAJ și în alte baze de date internaționale.

Înainte de trimiterea lucrării lor la JSRI, autorii sînt invitați cordial să consulte secțiunea Authors Guideline de pe site-ul revistei, http://jsri.ro/new/?Author_Guidelines

Informații de contact:
Mihaela Frunza
Universitatea Babes-Bolyai, Departamentul de Filosofie
M. Kogalniceanu no. 1, sala 131
400084 Cluj, Romania
Email: s_c_i_r_i(at)yahoo(dot)com
www.jsri.ro

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.