Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Call for papers – JSRI – Religion and Political Communication

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Revista Journal for the Study of Religions and Ideologies solicită articole pentru numerele ce urmează a fi publicate în anul 2011.

Al doilea număr special are tema: Religion and Political Communication at the Beginning of the Third Millenium (data limită: 1 decembrie 2010)

JSRI este o revistă de studii religioase care încurajează abordarea interdisciplinară a temelor, din prisma următoarelor domenii: filosofia religiilor, etică, filosofie politică și științe politice, antropologie, sociologie, dialog interreligios și teoriile comunicării. Toate articolele trebuie să exploreze dimensiunea religioasă a problemei abordate.

JSRI este o publicație on-line editată de SCIRI (Seminarul de Cercetare Interdisciplinară a Religiilor și Ideologiilor – http://sciri.wordpress.com) și de SACRI (Societatea Academică de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor – www.sacri.ro). Este o publicație academică peer-review ce se adresează profesorilor și tinerilor cercetători interesați de studierea religiilor și ideologiilor.

JSRI este indexată în ISI Web of Science, Arts& Humanities Citation Index, SCOPUS, Pro-Quest, EBSCO, DOAJ și în alte baze de date internaționale.

Înainte de trimiterea lucrării lor la JSRI, autorii sînt invitați cordial să consulte secțiunea Authors Guideline de pe site-ul revistei, http://jsri.ro/new/?Author_Guidelines

Informații de contact:
Mihaela Frunza
Universitatea Babes-Bolyai, Departamentul de Filosofie
M. Kogalniceanu no. 1, sala 131
400084 Cluj, Romania
Email: s_c_i_r_i(at)yahoo(dot)com
www.jsri.ro

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.