Inscriere cercetatori

Call for papers – JSRI – Religious Minorities in Central and Eastern Europe

Revista Journal for the Study of Religions and Ideologies solicită articole pentru numerele ce urmează a fi publicate în anul 2011.

Al treilea număr special are tema: Religious Minorities in Central and Eastern Europe at the Beginning of the Third Millenium (data limită: 1 februarie 2011).

JSRI este o revistă de studii religioase care încurajează abordarea interdisciplinară a temelor, din prisma următoarelor domenii: filosofia religiilor, etică, filosofie politică și științe politice, antropologie, sociologie, dialog interreligios și teoriile comunicării. Toate articolele trebuie să exploreze dimensiunea religioasă a problemei abordate.

JSRI este o publicație on-line editată de SCIRI (Seminarul de Cercetare Interdisciplinară a Religiilor și Ideologiilor – http://sciri.wordpress.com) și de SACRI (Societatea Academică de Cercetare a Religiilor și Ideologiilor – www.sacri.ro). Este o publicație academică peer-review ce se adresează profesorilor și tinerilor cercetători interesați de studierea religiilor și ideologiilor.

JSRI este indexată în ISI Web of Science, Arts& Humanities Citation Index, SCOPUS, Pro-Quest, EBSCO, DOAJ și în alte baze de date internaționale.

Înainte de trimiterea lucrării lor la JSRI, autorii sînt invitați cordial să consulte secțiunea Authors Guideline de pe site-ul revistei, http://jsri.ro/new/?Author_Guidelines

Informații de contact:
Mihaela Frunza
Universitatea Babes-Bolyai, Departamentul de Filosofie
M. Kogalniceanu no. 1, sala 131
400084 Cluj, Romania
Email: s_c_i_r_i(at)yahoo(dot)com
www.jsri.ro