Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

British Council: sondaj de opinie privitor la stiinţă şi inovare

Va rugăm să ajutaţi British Council participând la un sondaj de opinie privitor la necesităţile tinerilor cercetători şi inovatori din România.
http://www.surveymonkey.com/s/GlobalInnovationLab
Sondajul va contribui la pregătirea viitorului proiect de ştiinţă al British Council – Global Innovation Lab. Acest proiect vizează realizarea unei reţele transdisciplinare, intersectoriale şi multiculturale care să concentreze creativitatea membrilor săi pentru a face faţă provocărior actuale ale societăţii umane. British Council vă invită în calitatea dvs. de membri activi ai comunitătii stiintifice si de inovare să răspundeţi unor intrebari referitoare la interesele dvs. stiinţifice si la felul cum interactionaţi cu ceilalţi cercetatori şi inovatori.

Toţi participanţii au şansa să câştige ca premiu posibilitatea ca British Council să doneze în numele lor o suma în valoare de 250 lire sterline în scopul caritabil ales de participant.

Data încheierii sondajului este 15 Iunie 2010. Daca aveţi intrebări legate de sondaj nu ezitaţi să-l contactaţi pe Gabriel Ivan, British Council Romania, tel. +40 (0)21 307 9639 sau e-mail gabriel.ivan@britishcouncil.ro.