Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

British Council: sondaj de opinie privitor la stiinţă şi inovare

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Va rugăm să ajutaţi British Council participând la un sondaj de opinie privitor la necesităţile tinerilor cercetători şi inovatori din România.
http://www.surveymonkey.com/s/GlobalInnovationLab
Sondajul va contribui la pregătirea viitorului proiect de ştiinţă al British Council – Global Innovation Lab. Acest proiect vizează realizarea unei reţele transdisciplinare, intersectoriale şi multiculturale care să concentreze creativitatea membrilor săi pentru a face faţă provocărior actuale ale societăţii umane. British Council vă invită în calitatea dvs. de membri activi ai comunitătii stiintifice si de inovare să răspundeţi unor intrebari referitoare la interesele dvs. stiinţifice si la felul cum interactionaţi cu ceilalţi cercetatori şi inovatori.

Toţi participanţii au şansa să câştige ca premiu posibilitatea ca British Council să doneze în numele lor o suma în valoare de 250 lire sterline în scopul caritabil ales de participant.

Data încheierii sondajului este 15 Iunie 2010. Daca aveţi intrebări legate de sondaj nu ezitaţi să-l contactaţi pe Gabriel Ivan, British Council Romania, tel. +40 (0)21 307 9639 sau e-mail gabriel.ivan@britishcouncil.ro.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.