Inscriere cercetatori

„In Extremis” Postare Blog : Petitia – Episodul 2

Vezi http://blog.ad-astra.ro/

Petitia – Episodul 2
De Liviu Giosan | Publicat în: 17 februarie 2011 | Editaţi

Din lipsa unei adrese de contactare a Consiliului Rectorilor am trimis mesajul de mai jos pe adresele pe care le-am putut gasi si ar putea apartine presedintelui Consiliului Rectorilor:( senator@ecaterinaandronescu.ro sau e.andronescu@cdep.ro sau e_andronescu@rectorat.pub.ro ).

Sugerez tuturor celor care doresc sa imbunatateasca transparenta acestui organism si a persoanelor publice care il compun, recte rectorii, sa trimita mesaje pe adresa presedintelui CNR cu propuneri de imbunatatire.

„Stimata Doamna Presedinte,

Intr-un apel-petitie recent am cerut transparentizarea informatiei asupra activitatii stiintifice si manageriale a rectorilor din Romania. Petitia a fost semnata de 69 de persoane, cetateni romani – vezi http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/apel_pentru_transparenta_catre_rectorii_universitatilor_din_romania-p09977063.html .

In numele acestor cetateni care platesc taxe pentru a va plati dumneavoastra si colegilor dumneavoastra salariile va rog inca odata respectuos sa dispuneti publicarea biografiei (CV) rectorilor care fac parte din CNR pe situl web CNR si care sa include elementele scientometrice mentionate in petitie.

Cu aceasta ocazie va cer respectuos sa includeti toate informatiile necesare asupra activitatii CNR din ultimul an (actualizarea sitului) si includerea unor informatii de contact care acum lipsesc cu desavarsire.

Cu multumiri anticipate.

Un cetatean roman (pentru conformitate Liviu Giosan)

„In Extremis”