Inscriere cercetatori

Facebook

Concursul Famelab

British Council organizează a patra ediţie din Romania a concursului FameLab.

FameLab este cea mai importantă competiţie internaţională de comunicare a ştiinţei către publicul dintr-o sală de spectacol sau prin intermediul televiziunii.

Căutăm tineri pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie, capabili să prezinte subiecte din domeniile ştiinţelor naturii, matematicii sau tehnologiei, nu doar corect din punct de vedere ştiinţific, dar şi pe înţelesul celor fară o pregatire de specialitate. Cei care reuşesc să facă acest într-un mod cât mai atractiv pentru public, au cele mai mari şanse să câstige.

Cei ce doresc să participe la una din cele trei selecţii regionale pe care le organizăm, în perioada 31 martie – 9 aprilie, la Iaşi, Bucureşti şi Cluj, trebuie să acceseze pagina de Internet http://www.britishcouncil.org/ro/romania-science-famelab-science-competition-2011.htm , să completeze un Formular de înscriere şi să-l trimită la adresa famelab@britishcouncil.ro .

Dacă nu aveţi posibilitatea să vă înscrieţi, vă rugăm să transmiteţi invitaţia noastră de a participa la concursul FameLab unui număr cât mai mare de tineri interesaţi de ştiinţă şi tehnologie.

Cei mai buni concurenţi din selecţiile regionale vor beneficia de un program de formare în domeniul comunicării ştiinţei realizat de specialişti români şi britanici.

Câstigătorul finalei naţionale de la Bucureşti va reprezenta România în finala FameLab International care se va desfaşura la începutul lunii iunie la Cheltenham în Marea Britanie.

Mai multe informaţii despre celelelate premii şi despre modul de desfăşurare a competiţiei la adresa de Internet http://www.britishcouncil.org/ro/romania-science-famelab-science-competition-2011.htm sau prin e-mail famelab@britishcouncil.ro