Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Apel pentru evaluatori ARACIS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Deoarece, pentru anumite domenii de studii, RNE nu are un număr suficient de evaluatori, în ultima ședință, Consiliul ARACIS a decis completarea Registrului Național al Evaluatorilor prin organizarea unei noi sesiuni de evaluare, în perioada 28 martie – 8 mai 2011.

Astfel, în perioada 28 martie – 11 aprilie, platforma online (pfe.aracis.ro) va fi redeschisă pentru înregistrare și evaluare, urmând ca în perioada 12 aprilie – 8 mai aceasta să fie redeschisă numai pentru evaluare. Vă reamintim că toate informațiile necesare înscrierii și evaluării online pot fi găsite în manualul de utilizare al platformei.

De asemenea, problemele de ordin tehnic sau de altă natură pot fi semnalate la adresa: departament.acreditare@aracis.ro.

http://www.aracis.ro/latest/single/view/informare-5/22/

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.