Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Petitia Ad Astra privind Rosia Montana in Parlamentul European

Astazi, 4 Octombrie 2011, Comisia pentru Petitii a Parlamentului European a discutat petitia Ad Astra privind preconizatul proiect de minerit de la Rosia Montana.

Sesiunea inregistrata a comisiei este disponibila la urmatoarea adresa (subiectul Rosia Montana incepe la minutul 9:54):
http://www.europarl.europa.eu/wps-europarl-internet/frd/vod/player?category=COMMITTEE&eventCode=20111004-0900-COMMITTEE-PETI&format=wmv&byLeftMenu=researchcommittee&language=ro#anchor1