Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Burse pentru studenti-doctoranzi si tineri cercetatori

Centrul pentru Studiul si Terapia Durerii a Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr.T. Popa „Iasi anunta scoaterea la concurs a doua burse doctorale finantate de UEFISCDI- in cadrul Programului Idei PN II-ID-PCE-2011.

Cautam tineri absolventi care sa se alature grupului nostru de cercetare. Centrul pentru Studiul si Terapia Durerii ofera un mediu propice colaborarii stiintifice, schimburilor de idei si de experienta in domeniul durerii fiind dotat cu echipamente de cercetare ultraperformante.

Candidatii trebuie sa fie motivati, cu spirit de echipa sa detina notiuni fundamentale de fiziopatologie a durere, neurobiologie si satistica. Experienta anterioara in modele experimentale de durere la animale, microchirurgie, teste comportamentale, biochimie si / sau microscopie poate reprezenta un avantaj.

Candidatii trebuie sa detina diploma de medic sau diploma de master in biochimie, biologie, sau domenii conexe.

Sunt necesare cunostinte de limba engleza ( scris si abilitati de comunicare excelente)

Pozitia este initial, pentru o perioada de 12 luni, incepand cu luna februarie 2012, cu posibilitatea de prelungire suplimentara de 24 de luni.

Data sustinerii concursului 10 ianuarie 2012 ora 10,00 la sediu Centrului de Testarea a Medicamentului-Iasi, str. Kogalniceanu nr.23.
Candidatii vor depune la inscriere CV si lista lucrarilor publicate/comunicate (romana, engleza)

Informatii suplimentare:
Dr. Catalina Bohotin
e-mail: crbohotin@mail.umfiasi.ro