Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Finala concursului Famelab – luni 28 mai

Finala FameLab va avea loc, luni 28 mai, de la ora 15:00, in noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei din Bucuresti. Evenimentul va fi inregistrat si difuzata de catre TVR.
Cine va fi urmatorul star in comunicarea stiintei din Romania?

Va invitam la finala FameLab 2012 pentru a-i cunoaste pe cei mai talentati 10 tineri comunicatori de stiinta din Romania! Concurentii ne vor impresiona cu prezentarile lor din domeniul stiintei si impreuna vom afla cine ne va reprezenta la Festivalul de Stiinta de la Cheltenham, Marea Britanie!

Cand? Luni, 28 mai, ora 15:00

Unde? Sala Atrium din noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei (Bulevardul Unirii nr. 22).

Intrarea este libera.

Mai multe detalii la www.britishcouncil.ro/famelab/