Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

TechSchool

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tech School este un proiect educational sustinut de UPC si se adreseaza copiilor pasionati de tehnologie cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani. Scopul acestui program este de a-i face pe copii sa realizeze utilitatea tehnologiei in viata lor si sa isi dezvolte interesul pentru stiintele exacte cu ajutorul carora vor putea imagina si crea tehnologiile viitorului.

Tot ce trebuie ei sa faca este sa se inscrie pe platforma online www.techschool.ro si sa propuna o idee (sau mai multe) de proiect din unul din cele trei domenii ale programului – astrofizica, robotica si programare.

Copiii care au propus cele mai bune idei vor fi participa la o super-tabara de vara in care vor avea sansa sa realizeze experimente, sa vada demonstratii si sa lucreze la ideile lor in moduri creative alaturi de traineri si invitati-surpriza din lumea stiintei.

La finalul programului, cele mai bune 3 idei vor fi finantate de catre UPC Romania si vor deveni realitate. Pe intreaga desfasurare a concursului, tinerii vor fi mentorati de cei mai importanti oameni de stiinta romani din cele trei domenii precum Adrian Stoica (Advanced Robotics Control, NASA/JPL), Aurora Simionescu (Einstein Fellowship din partea NASA la Stanford University) si Emi Gal (CEO, Brainient, Londra).

www.techschool.ro

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.