Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Conferința Națională a Cercetării și Inovării

Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifica (ANCS), organizează în perioada 7 – 9 noiembrie 2012, la Biblioteca Naţională a României din București, Conferința Națională a Cercetării și Inovării.

La lucrările conferinței sunt așteptați să participe peste 450 manageri de cercetare din mediul public şi privat, academicieni, rectori, cercetători ştiinţifici, înalți oficiali ai Comisiei Europene, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai industriei din România.

Participarea la lucrarile conferintei se face pe baza invitatiei nominale/institutionale primite de la organizator.

http://cnci.ancs.ro/