Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Conferinta de diseminare a rezultatelor proiectului Modernizarea Departamentului de Fizica Moleculara si Biomoleculara – MDFMOLBIO al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare INCDTIM Cluj

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Joi, 29 noiembrie 2012, va avea loc conferinta care marcheaza finalizarea proiectului Modernizarea Departamentului de Fizica Moleculara si Biomoleculara – MDFMOLBIO al INCDTIM Cluj-Napoca, proiect destinat dezvoltarii infrastructurii de cercetare-dezvoltare existente si crearea de infrastructuri noi.
Proiectul a fost finantat integral de Guvernul Romaniei – Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, prin Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) si s-a derulat in perioada 2008 – 2012.
Obiectivul central al proiectului a fost alinierea Departamentului de Fizica Moleculara si Biomoleculara al INCDTIM la standardele de excelenta ale Uniunii Europene.
In cadrul proiectului au fost investite fonduri in valoare de 30 034 930 lei.
Infrastructura de cercetare achizitionata prin acest proiect aduce o importanta contributie la transformarea institutului intr-un pilon regional al dezvoltarii bazate pe cunoastere, atat prin calitatea rezultatelor cercetarii, cat si prin modul de diseminare a acestora. Au fost infiintate trei laboratoare de cercetare noi si modernizate alte sapte deja existente. Infrastructura rezultata va facilita absorbtia de forta de munca inalt calificata din randul absolventilor universitatilor din Cluj-Napoca, din tara sau din strainatate.

Evenimentul va avea loc la sediul INCDTIM, str. Donath, nr. 65-103, Cluj-Napoca in data de 29 noiembrie 2012, incepand cu ora 10:00.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va adresati d-nei Dr. Diana BOGDAN, Responsabil cu activitati de informare si publicitate pentru MDFMOLBIO, tel.: 0264 584037 ext. 196; GSM: 0742 002849; fax: 0264 420042, e-mail: Diana.Bogdan@itim-cj.ro.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.