Inscriere cercetatori

Funeriu: Eu m-am luptat pentru elitele care vor o cariera universitara in Romania. Acum aceste elite au vazut ca se poate, e randul lor acum sa lupte.

Daniel Funeriu: „Eu m-am luptat pentru elitele care vor o cariera universitara in Romania. Acum aceste elite au vazut ca se poate, e randul lor acum sa lupte.

Daca ei sunt lasi, nesolidari si tac pentru ca le e frica de pierderea unor beneficii meschine, atunci cred ca va trece mult timp pana un alt ministru se va lupta pentru ei asa cum am facut-o eu. Si asta ar insemna ca isi merita soarta 100%.

Stiti cu cata ferocitate lupta mediocritatea? Si elitele ce opun acestei mediocritati? Din cand in cand un ministru sau un rector. Elitele sa faca bine sa se coaguleze si sa actioneze in loc sa faca mici compromisuri balcanice si sa observe de pe margine cum sunt devorate de mediocritate. Fac acum un apel catre elite. Cel catre lichele nu a dat rezultate.”

http://www.ziare.com/daniel-funeriu/ministrul-educatiei/funeriu-plagiatul-lui-ponta-scos-la-iveala-de-cei-din-familia-sa-politica-pentru-a-l-vulnerabiliza-si-controla-interviu-ziare-com-1219439