Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest „Agriculture for Life, Life for Agriculture” June 5 – 8, 2013, Bucharest, Romania

Bun venit la cea de-a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale „Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură”, organizată de către Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti în perioada 5-8 iunie 2013.

Continuatoarea primei Şcoli de Agricultură înfiinţate în anul 1852, universitatea noastră a răspuns exigenţelor de formare profesională pentru dezvoltarea agriculturii româneşti, indiferent de rigorile vremurilor.

Conectată la provocările actuale ale societăţii şi fiind dedicată prioritar ştiinţelor vieţii, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti este orientată către abordarea integrată a realităţilor economice, sociale şi ale mediului înconjurător. Consecventă cu misiunea sa, universitatea noastră îşi propune să reunească anual cercetători, studenţi şi profesionişti din agricultură şi industrie pentru a-şi împărtăşi rezultatele cercetării ştiinţifice, ideile novatoare şi experienţa practică în legătură cu agricultura, viaţa şi mediul înconjurător.