Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

NanoBioInterfaces Conferences 15-18 April 2013, Prof. S. Szunerits & Prof. R. Boukherroub

In perioada 15-18 aprilie 2013, la Cluj-Napoca si la Bucuresti sunt programate cinci conferinte in domeniul „nano-bio-interfetzelor”, sustinute de catre prof. dr. Sabine Szunerits si prof. dr. Rabah Boukherroub dela Institututul de Cercetari Interdisciplinare (IRI) si Universitatea Lille 1, Franta.

Intrarea este gratis si publicul interesat este invitat cu caldura. Afisul cu locul, ziua si ora acestor prelegeri este postat la
< www.fabricadebani.ro/news.aspx?iid=44699 >

Comunicarea se face in limbile Franceza sau Engleza. Conferintele sunt organizate de catre INCDCP-ICECHIM cu sprijinul ANCS-UEFISCDI si al gazdelor locale, cu suport logistic dela Institutul Francez si Ambasada Frantei la Bucuresti.