Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Famelab 2013 – fii următorul star în ştiinţă!

Vino alaturi de noua generatie de comunicatori in domeniul stiintei! FameLab International este o competitie internationala de comunicare a stiintei organizata de British Council in asociere cu Cheltenham Science Festival din Marea Britanie in peste 24 de tari din Europa, Orientul Mijlociiu, Asia, America si Africa de Sud.

FameLab Romania

Daca ai intre 18 si 35 de ani, visezi sa-ti impartasesti pasiunea pentru stiinta si tehnologie cu un public mai larg si iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, participa la cea de-a VI-a editie a competitiei Famelab Romania!

Fiecare participant va avea la dispozitie trei minute pentru a prezenta la alegere o tema legata de inginerie si stiinta, matematica sau medicina, fara ajutorul unei prezentari electronice si cu un aport limitat al recuzitei. Prezentarea va trebui sa fie distractiva, originala, sa aiba acuratete stiintifica si sa atraga atentia publicului neavizat.

INSCRIEREA IN COMPETITIE

Etapa de selectie a concurentilor pentru finala FameLab din Romania consta in organizarea unor preselectii regionale si a unei competitii online.

Pentru a te inscrie la competitia FameLab Romania poti alege una din urmatoarele variante:
Sa trimiti online o prezentare video care va fi evaluata de catre un juriu. Prezentarile video trebuie trimise completand formularul de inscriere online, pana miercuri, 17 aprilie 2013.
Sa sustii o prezentare in fata unui juriu la una dintre preselectiile regionale.

Informaţii suplimentare: http://www.britishcouncil.org/ro/romania-science-famelab-competition-2013.htm