Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Scrisoare deschisa catre Academia Romana

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Scrisoare deschisă către Academia Română

În atenţia Preşedintelui Academiei şi a Prezidiului Academiei Române

Domnule Preşedinte,
Domnilor Academicieni,

Având în vedere iminenta sesiune de primire a unor noi membri titulari, membri corespondenţi şi membri de onoare ai Academiei Române, asociaţia Ad Astra vă supune atenţiei propunerea ca toate persoanele care îşi depun candidatura pentru o astfel de poziţie să-şi facă publice pe site-ul Academiei, cu cel puţin 60 zile înaintea votului din Adunarea Generală, documentele prevăzute la Articolul 3 al Regulamentului de primire. Respectiv, recomandarea membrului Academiei Române şi/sau a unei instituţii competente, memoriul de activitate, curriculum vitae, lista publicaţiilor candidatului, precum şi selecţia de 12 lucrări semnificative.

Suntem convinsi că prin această măsură se va asigura un climat de transparenţă deplină, iar alegerea de noi membri ai Academiei Române se va face în condiţii de obiectivitate sporită, aşa cum este de altfel prevăzut în Articolul 1 al Regulamentului pentru primirea de membri în Academia Romană. Totodată, se va da şi un exemplu de urmat pentru alte instituţii de importanţă naţională.

Pentru conformitate,
Consiliul Director Ad Astra

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.