Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Competitia FameLab – urmatorul eveniment de selectie va avea loc pe 25 aprilie

De ce planetele sunt rotunde? De ce zebrele au dungi? Ai 3 minute ca să-ți demonstrezi talentul în comunicarea științei!

FameLab International este o competiție incitantă care umărește să descopere tinerele talente în comunicarea stiinței. Această competiție care se desfașoară în Romania și in alte 21 de țări din întreaga lume reprezintă un model de succes pentru găsirea, formarea și îndrumarea tinerilor cercetători, profesori sau studenți care doresc să împărtășească pasiunea lor pentru știință și tehnologie cu publicul larg.

Finala internatională FameLab va avea între 3 – 8 iunie 2014 în cadrul Cheltenham Science Festival din Marea Britanie.

Vrei să fi reprezentantul României în finala FameLab International din Marea Britanie? Participă la selecția care va avea loc pe 25 aprilie, 14:00-16:00, la Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa“, Sala Multimedia (Șos. Kiseleff, nr. 1).

Pentru a te înscrie la FameLab trebuie să ai între 18 și 35 de ani și să studiezi sau să lucrezi în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei sau matematicii.

Completează formularul de înscriere și trimite-l, până pe 24 aprilie, ora 13:00, la famelab@britishcouncil.ro

Regulamentul, formularul de înscriere și mai multe detalii despre competiția FameLab sunt disponibile la http://www.britishcouncil.ro/programe/educatie/famelab .

http://docs.ad-astra.ro/Flyer_A5_FameLab_11.04.2014.jpg