Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Electrochemical Impedance Spectroscopy and Corrosion Behavior of Co/CeO2 Nanocomposite Coatings in Simulating Body Fluid Solution.

Domenii publicaţii > Stiinte ingineresti + Tipuri publicaţii > Articol în revistã ştiinţificã

Autori: Lidia Benea

Editorial: Electrochemical Impedance Spectroscopy , Corrosion, nanocomposite coatings, nanoparticles, cerium oxide, cobalt , Metallurgical and Materials Transactions A., 44A, p.1114-1122, 2013.

Rezumat:

Cuvinte cheie: nanocomposite, biocoatings, electrodeposition, nanoparticles, dispersion, corrosion, cerium oxide, cobalt

URL: http://10.1007/s11661-012-1422-z