Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Multiresistant to antibiotics of S. Typhimurium strains producing extended spectrum beta-lactamases (ESBLs)

Domenii publicaţii > Ştiinţe medicale + Tipuri publicaţii > Articol în volumul unei conferinţe

Autori: Coculescu Bogdan-Ioan, Palade A.M., Cojocaru M

Editorial: Österreichish Rumanischer Akademischer Verein, Vienna, ISSN 2248-0048, ISBN 978-3-9503145-7-1, International Conference "Education and Creativity for a Knowledge based Society" 2013 (7th edition) - Medecine, Dental Medicine and Pharmacy, "Titu Maiorescu" University, Bucharest, p.18-20, 2013.

Rezumat:

Cuvinte cheie: Multi-drug resistance, antibiotics, S. Typhimurium