Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Comunicat referitor la viitorul ministru al educatiei

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Asociatia Ad Astra, consecventa de-a lungul timpului in promovarea in invatamintul superior si cercetare a unor reforme care sa puna accentul pe performanta stiintifica, sustine numirea ca Ministru al Educatiei si Cercetarii a unei persoane care a dovedit de-a lungul activitatii sale ca apreciaza si sustine acelasi sistem de valori si in care profesionalismul este definit in termenii acceptati de societatile avansate.

Consideram ca pozitia de ministru al educatiei si cercetarii este incompatibila cu orice persoana care a contribuit la coborarea criteriilor de performanta in sistemul de educatie si cercetare, fie ca este vorba de ocuparea pozitiilor universitare si de cercetare sau de competitiile de finantare prin granturi de cercetare.

Speram ca viitorul ministru va reconecta mediul de cercetare din Romania la sistemul european centrat pe performanta si va propune un plan multianual de finantare pentru atingerea angajamentelor Romaniei de a investi 6% PIB pentru educatie si 1% PIB pentru cercetare in 2020.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.