Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Update privind procesul intentat UEFISCDI de către Ad Astra, dosar nr. 4815/2/2018

În acest dosar, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul Ad Astra, însă nu a casat hotărârea Curții de Apel București cu reținere spre rejudecare și pentru a rejudeca fondul, ci a casat trimițând dosarul spre rejudecare instanței de fond. Următorul termen este 18 ianuarie 2022, la Curtea de Apel București, secția a VIII Contencios Administrativ și Fiscal.

Link către dosar aici.

Ad Astra va continua, ca parte în acest proces, să apere interesele cercetătorilor în calitate de petent, în litigiul cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, succesorul Ministerului Cercetării și Inovării, în calitate de pârât.