Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Targul International pentru Invatamant Superior si Educatie Continua

In perioada 25 – 26 aprilie 2008, se va desfasura la Berlin, Germania, cea de a treia editie a Targului International pentru Invatamant Superior si Educatie Continua – „StudyWorld 2008”. Evenimentul este organizat de Ministerul Federal al Educatiei si Cercetarii din Germania in cooperare cu Serviciul German de Schimburi Academice (DAAD).
Acest eveniment international reuneste anual cea mai noua informatie in domeniu prin participarea a peste 150 de expozanti din 24 de tari. Circa 9400 de vizitatori au luat parte in fiecare an la prezentarile – seminar referitoare oferite de institutii de invatamant superior si educatie continua din toata lumea.
Pagina web a acestui eveniment este www.studyworld2008.com, iar persoana de contact este : Mrs. Silke Lieber, Project Manager Study World (e-mail: info@studyworld2008.com)