Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Biobiz 2002-2003 business planning workshops – 135 places are available over 15 workshops

Biobiz aims to facilitate scientists’ acces to capital through better business planning, thus increasing the number of succssful start-up companies in Europe.
During a three-day workshop, scientists will better understand how economic decisions have financial consequences by using the specially developed Biobiz software, as well as though exchanges with venture capital managers and biotech entrepreneurs.
To register for a workshop, go to the web site www.eurobiobiz.com for details.