Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Comunicat de presa Ad Astra

Asociatia Ad Astra, formata din cercetatori romani de pretutindeni, saluta modul profesional si operativ in care comisia ad hoc, desemnata de Biroul de conducere al Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invamântul Superior si cel al Asociatiei Psihologilor din România, a solutionat recentele acuzatii de plagiat la adresa domnului Profesor Mircea Miclea.
Pentru prevenirea publicarii unor acuzatii nefondate de plagiat, Ad Astra isi ofera benevol serviciile de consultanta cu privire la potentiale cazuri de plagiat in domeniul stiintific.