Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Politica de postare a stirilor pe site-ul Ad Astra

Web site-ul Ad Astra este intretinut prin eforturile membrilor si sponsorilor Ad Astra si este deschis gratuit publicului larg pentru diseminarea de informatii de interes general privitoare la invatamint si cercetare. Ad Astra isi rezerva dreptul de a selecta materialele prezentate pe site-ul nostru. Cele care nu indeplinesc standardele noastre privitoare la calitatea si interesul pentru comunitatea de cercetare, vor fi sterse fara nici o explicatie suplimentara.

Pentru Ad Astra,
Dragos Ciuparu