Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Specializare Postdoctorala in Bioanaliza

Stimati Colegi/Stimate Colege,
Va rog a face cunoscuta existenta unui Program de studii postdoctorale in domeniul BIOANALIZEI in cadrul Universitatii POLITEHNICA din BUCURESTI.
Proiectul PD-11/2005 finantat de MEdC-CNCSIS este intitulat:
„Caracterizarea analitica a biosistemelor redox in vederea manipularii si aplicarii practice a acestora”.
Pentru participare trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
– titlul de doctor in stiinta in specialitatile: chimie, biochimie, farmacie, biofizica, biotehnologie sau conexe;
– varsta de max. 35 ani (impliniti pana in anul 2006).
Programul se deruleaza incepand din luna octombrie 2005 pana in luna septembrie 2007. In aceasta perioada se asigura un salariu lunar de 450 Euro net, plata tuturor contributiilor la buget, angajare cu carte de munca la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, mobilitati in tara si strainatate, perspectiva integrarii intr-o echipa de cercetare stiintifica consacrata in bioanaliza la sfarsitul specializarii.
Pentru informatii:
tel/fax:21-2239070, tel:4023802, e-mail:gl_radu@dbio.ro
Director de proiect,
Prof.dr. Gabriel-Lucian RADU
Catedra de Chimie Analitica si Analiza Instrumentala
Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor
Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti