Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

oferte de munca

Resurse calificate – lb. engleza si facultate de profil ingineresc, economic sau drept – un contract pe termen lung de infiintare a unei case de clearing in Bangladesh si a unui sistem de plati electronic. Foarte promitator, putand ajunge usor la venture capital si fund management in cativa ani.

E nevoie de o sumedenie de pozitii, plata e in functie de rolul asumat. Transportul, asigurarile sunt incluse. Cazarea e acoperita.

Multumiri si salutari,
Cicero Limberea