Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

POZITII POSTDOC IN ROMANIA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

UNIVERSITATEA PETROL-GAZE DIN PLOIESTI, Bd. Bucuresti Nr. 39 din Ploiesti scoate la concurs 2 posturi de cercetatori postdoctorali pentru doua teme ale programului postdoctoral STUDIUL APLICARII INTELIGENTEI ARTIFICIALE IN PROTECTIA MEDIULUI. Aceste posturi sunt finantate de Ministerul Educaţiei si Cercetarii printr-un proiect de cercetare în sprijinul programelor postdoctorale. Numai candidaţii în varsta de cel mult 35 de ani care au obţinut titlul de doctor în ultimii 5 ani şi nu sunt angajaţi în alte programe postdoctorale sunt eligibili pentru aceste posturi. Cercetatorii selectionati vor fi angajati cu contract de munca pe o perioada de maximum 14 luni (programul se incheie in aprilie 2008) cu un salariu net echivalent a 450 Euro/luna si o prima de 100 de Euro/luna pentru acei postdoctoranzi care isi schimba domiciliul.

Detalii privitoare la acest tip de programe se gasesc la http://www.mct-excelenta.ro/fileadmin/mct/Programe/post_doc/post_doc.pdf

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul la adresa de e-mail m_oprea@yahoo.com, prof. dr. ing. Mihaela Oprea. Se vor primi aplicaţii continuu pana la ocuparea posturilor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.