Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra anunță lansarea proiectului Premiilor Ad Astra 2022 (link aici), care își propune identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei. Regulamentul de participare se poate gasi aici, iar  pagina de inscriere se poate accesa aici.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

PhD scholarship in the field of Structural-Materials Modelling

A PhD project is offered in the field of structural-materials modelling. Focus is on structural response to loadings in general based on detailed modelling of materials. Loads considered are mechanical and environmental, treated separately or in combination. Modelling is based on the finite element method. Specific projects are offered in one of the following sub-areas:

* Mechanical modelling of reinforced concrete structures (fracture and plasticity)
* Mechanical modelling of reinforced glass structures (contact and visco-elasticity)
* Modelling of corrosion in reinforced concrete with cracks (transport and electrochemistry)

http://www.byg.dtu.dk/English/About/JobOversigt.aspx?guid=22818357