Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Stiinta si arta in catering

Domenii publicaţii > Stiinte ingineresti + Tipuri publicaţii > Carte

Autori: Iuliana Vintila,Stefan Chicos

Editorial: Editura Didactica si Pedagogica, 2004.

Rezumat:

The book is an important tool for the catering operators from the hospitality industry because it gives the fundamental and practical concepts of the catering management-menu planning,food production and serving,food security,marketing and financial policy.

Cuvinte cheie: industria de catering,managementul productiei si servirii in catering,securitatea alimentara,planificarea meniurilor,instrumente de marketing // catering industry,production and serving management systems,food security,menu planning,marketing tools