Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Cel de al IX-lea Forum Anual al Societatii Eurachem-Romania

NVITATIE

Va adresam calduroasa invitatie de a participata la cel de al IX-lea Forum anual al Asociatiei Eurachem-Romania in contextul dezvoltarii preocuparilor pentru asigurarea calitatii masurarilor si analizelor chimice si pentru circulatia libera a produselor si serviciilor pe piata unica europeana. Asociatia profesionala nonprofit Eurachem-Romania a fost infiintata in anul 2000 si este afiliata la asociatia similara EURACHEM si membra RENAR si are in vedere promovarea unor principii mutual acceptabile la nivel national.
Manifestarea este organizata in data de 15 decembrie a.c. in conexiune cu Workshop-ul „Bioanaliza vs. Biotehnologia” impreuna cu Centrul de Bioanaliza din INCDSB. Lucrarile se vor desfasura in Sala de conferinte a institutului din Blv.Independentei nr.296, sector 6, Bucuresti. Toti participantii vor primi Buletinul informativ Eurachem-Romania nr. 14/2010 si alte materiale din domeniu de interes.
Va invitam de asemenea sa deveniti membri ai asociatiei noastre pentru dezvoltarea unor mijloace adecvate de colaborare si asigurarea unui cadru organizat pentru laboratoarele de analize si alte organizatii precum si persoanelor fizice interesate.
Asteptam cu deosebit interes confirmarea participarii Dumneavoastra si/sau a colaboratorilor Dumneavoastra la tel/fax: 0212200900, 0212239070, e-mail: glradu2006@gmail.com.
Cu deosebita consideratie.
Presedinte,
Prof.dr.ing. Gabriel-Lucian RADU