Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Al X-lea Forum Anual Eurachem-Romania

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

2011 Anul Internaţional al Chimiei
INVITATIE
Avem placerea sa va invitam la cel de-al X-lea Forum anual al Asociatiei Eurachem-Romania in contextul dezvoltarii preocuparilor pentru asigurarea calitatii masurarilor si analizelor chimice. Asociatia profesionala nonprofit Eurachem-Romania a fost infiintata in anul 2000 si este afiliata la asociatia similara EURACHEM si membra RENAR si are in vedere promovarea unor principii mutual acceptabile la nivel national.
Manifestarea este organizata in perioada 27-28 mai 2011 la Cluj-Napoca. Lucrarile se vor desfasura in incinta Facultatii de Chimie si Inginerie Chimica din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai, Str. Arany Janos nr. 11.
Va invitam de asemenea sa deveniti membri ai asociatiei noastre Eurachem-Romania pentru dezvoltarea unor mijloace adecvate de colaborare si asigurarea unui cadru organizat pentru laboratoarele de analize si alte organizatii, precum si persoanelor fizice interesate.
Asteptam cu deosebit interes confirmarea participarii Dumneavoastra si/sau a colaboratorilor Dumneavoastra pana la data de 05 mai 2011. In cazul in care doriti sa sustineti o prezentare orala de aproximativ 15 min. in cadrul Sesiunii de comunicari, va rugam sa ne trimiteti titlul si autorii expunerii Dumneavoastra.
De asemenea, materiale de interes in domeniul specific vor fi disponibile pentru participanti. Va informam ca taxa de participare este de 75 lei de persoana.
Cu deosebita consideratie,
Presedinte,
Prof.dr.ing. Gabriel-Lucian RADU

CONTACT:
Conf. Dr. Michaela PONTA
Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica,Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
Tel:0264 593833; Fax: 0264 590818;
E-mail:mponta@chem.ubbcluj.ro; eurachem10@yahoo.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.