Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Teaching Computer Graphics with virtual group and virtual laboratories

Domenii publicaţii > Ştiinţe informatice + Tipuri publicaţii > Capitol de carte

Autori: M. Jalobeanu

Editorial: Editura Universitarã București, Advanced Distributed Learning in education and training transformation, p.109-115, 2010.

Rezumat:

How to adapt the computer graphics course questions to nowadays tools and challenges? Our proposal is to use Web 2.0 tools, on-line graphic editors, digital photography, and virtual environments.

Cuvinte cheie: virtual laboratory, computer graphics, virtual groups, online graphic editor,

URL: http://www.researchgate.net/publication/228747804_TEACHING_COMPUTER_GRAPHICS_WITH_VIRTUAL_GROUPS_AND_VIRTUAL_LABORATORIES