Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Prelucrarea imaginilor

Domenii publicaţii > Ştiinţe informatice + Tipuri publicaţii > Capitol de carte

Autori: Mihai Jalobeanu

Editorial: Coordonator V.Baltac, Editura Tehnica Bucuresti, Calculatoarele Electronice, Grafica Interactiva si Prelucrarea Imaginilor, p.Cap.9, 1985.

Rezumat:

A chapter in the book entitled ” The Electronic Computers, Graphics and Image Processing”, including mainly the author results in building a digital image acquisition and processing system based on a minicomputer,and discussing a bit the domain results.

Cuvinte cheie: Prelucrarea numericã a imaginilor, algoritmi, interfețe // Digital image processing, algorithms, interface,