Inscriere cercetatori

Daca aveti cont Ad Astra si de Facebook, intrati pe pagina de profil pentru a da dreptul sa va logati pe site doar cu acest buton.

Site nou !

Daca nu va puteti recupera parola (sau aveti alte probleme), scrieti-ne la pagina de contact. Situl vechi se gaseste la adresa old.ad-astra.ro

Facebook

Implică-te

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Contribuţii voluntare
Contribuţii voluntare de cel puţin 10 USD sunt binevenite. O listă cu aceste contribuţii, posibil anonime, va fi dată publicităţii în fiecare an. Banii colectaţi vor fi utilizaţi pentru stabilirea unui sistem anual, pe bază de propuneri, de premii pentru cercetarea studenţească din România. Mica dumneavoastră contribuţie poate însemna mult!

Sponsori
Deveniţi un sponsor Ad Astra! Ajutaţi refacerea ştiinţei româneşti oferind o punte de comunicare între cercetătorii români şi lumea ştiinţifică! Deveniţi un mecena al cercetării studenţeşti şi al educaţiei din România!

Alăturaţi-vă nouă!
Puteţi să deveniţi membru al asociaţiei Ad Astra. Alăturaţi-vă echipei noastre!

Apel la articole
Revista Ad Astra caută colaboratori şi autori de articole pentru viitoarele numere. Aveţi astfel ocazia de a prezenta cercetările dumneavoastră şi de a vă pune experienţa în contribuţia reformei ştiinţei şi educaţiei româneşti, prezentând idei şi planuri de reformă.Instrucţiuni de trimitere a manuscriselor sunt disponibile. Sugestiile cititorilor pentru subiecte şi autori sunt binevenite.

Linkuri
Puneţi linkuri spre noi pe paginile voastre web! Adresa sitului Ad Astra este https://www.ad-astra.ro/ , iar adresa revistei Ad Astra este https://www.ad-astra.ro/journal/ . Puteţi folosi în acest scop logoul nostru, pe care îl puteţi lua de aici în varianta română sau engleză.

Ajutorul dumneavoastră la promovarea Ad Astra, prietenilor, colegilor, sau la conferinţe, este binevenit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.