Inscriere cercetatori

Premii Ad Astra

premii Ad Astra

Asociația Ad Astra a anunțat câștigătorii Premiilor Ad Astra 2022: http://premii.ad-astra.ro/. Proiectul și-a propus identificarea și popularizarea modelelor de succes, a rezultatelor excepționale ale cercetătorilor români din țară și din afara ei.

Asociatia Ad Astra a cercetatorilor romani lanseaza BAZA DE DATE A CERCETATORILOR ROMANI DIN DIASPORA. Scopul acestei baze de date este aceea de a stimula colaborarea dintre cercetatorii romani de peste hotare dar si cu cercetatorii din Romania. Cercetatorii care doresc sa fie nominalizati in aceasta baza de date sunt rugati sa trimita un email la cristian.presura@gmail.com

Levinas Concordance

Domenii publicaţii > Stiinte umaniste + Tipuri publicaţii > Carte

Autori: Cristian Ciocan & Georges Hansel

Editorial: Springer, p.951, 2005.

Rezumat:

This work is the first Levinas Concordance. The particularity of this index is that it covers on all the 28 books published by Levinas in French.

The Levinas Concordance comprises the complete list of meaningful words of Levinas’ oeuvre and their corresponding occurrences, indicated by book, page and line.

The Levinas Concordance contains eight specific indexes:

General Index of French Terms;
General Index of Proper Names;
Index of Hebrew, Biblical and Talmudic Proper Names;
Index of Hebrew Terms;
Index of Greek Terms;
Index of Latin Terms;
Index of German Terms;
Index of Works.

Cuvinte cheie: Levinas, phenomenology, Judaism, ethics, concordance

URL: http://www.springer.com/east/home/philosophy/phenomenology?SGWID=5-40397-22-104242194-0&SHORTCUT=www.springer.com/sgw/cda/frontpage/0,11855,5-40397-22-104242194-0,00.html